zarnesti cazare vila

zarnesti cazare vila

Blog Article

bucuresti plaiul foii
Jurnal din Kilimanjaro – Ziua 4 – Un munte și o infinitate de lecții de throughță! Zi de aclimatizare și petrecere pe ritmuri africane, la 4000 de metri. Ne apropiem de marele vârf

Cum alegem o geacă din puf sau vatelină? Îți dorești să achiziționezi o geacă pentru trekking sau drumeție, dar nu știi pe treatment să o alegi? Descoperă recomandările noastre pentru a face cea mai bună alegere!

Situată in orașul Zarnesti, pensiunea Sura Pietrei Craiului oferă facilitați de grătar , spațiu de relaxare in gradina cu terasa și foișor , loc de joaca pt copii și camere cu vedere la munte. Toate camerele includ ...

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi non-public din interior

Textul recenziei nu schimbă sau deformează realitatea obiectivă, nu conține injurii sau elemente de limbaj licențios,

Drumeții pe timp de iarnă: Trasee recomandate și sfaturi utile Află ce drumeții pe timp de iarnă poți realiza în zonele montane ale României, cum te echipezi corespunzător și ce măsuri de siguranță trebuie să iți asumi.

Inainte de refugiu a fost o urcare zdravana dar in cateva minute am terminat cu ea. Am stat la acest refugiu cateva moment bune, ne-am tras sufletul ne-am pregatit phsihic si am pornit mai departe. Din cate am citit, urmeaza cea mai grea portiune.

Există citeste mai mult foarte multe locuri de camping în România, unele cunoscute, altele mai puțin cunoscute, în care mersul cu cortul sau rulota poate fi o adevărată plăcere. Află din acest articol ce trebuie să iei cu tine și treatment sunt locurile de campare a rulotelor și corturilor în România ce advantageă vizitate.

Condițiile climatice și geologice, geomorfologia și structura florei și vegetației din Piatra Craiului au determinat păstrarea unei diversități aparte în grupul mamiferelor. Din cele aproximativ a hundred de specii de mamifere din fauna întregii țări, peste 40% trăiesc în Piatra Craiului.

De pe Varful Ascutit am inceput sa coboram de pe creasta spre descopera cabana Curmatura. La inceput period o coborare abrupta, dificila, dar apoi a urmat un traseu de promenada plaiul foii varful tamasul mare prin padure pana la cabana.

ALEGE CORECT PLĂCUȚELE ANTIDERAPANTE Ești mai multe info pasionat/ă de drumețiile pe zăpadă, dar, uneori, chiar dacă alegi încălțăminte potrivită, simți că ai avea nevoie mai multe info de un as well as de protecție ca să nu aluneci?

 Traseul ca si distanta si diferenta de nivel nu este mai greu decat altele, dar necesita atentie sporita, atentie pe care trebuie sa o ai pe aproape tot parcursul drumetiei. Dar privelistea si sentimentul simtit acolo te rasplatesc.

tricou/bluză de schimb – după cum ziceam, se transpiră mult și este bine să ai haine de schimb

Porțiunea de traseu denumită La Lanţuri a fost marcată pentru prima dată în 1887 și este considerată cel mai dificil şi cel mai spectaculos traseu cu lanțuri din munţii României.

Report this page